De Bruinvis wint in Etten-Leur

Afgelopen zaterdag speelden de heren van De Bruinvis hun eerste uitwedstrijd. In zwembad De Banakker werd het uiteindelijk 2-6 in het voordeel van de Sassenaren. Dit is de derde gewonnen wedstrijd op rij voor de heren uit Zeeuws-Vlaanderen.
In de eerste periode verraste Edwin Hoste de keeper van DIO 3 (0-1). Toch gaven de jonge spelers uit Etten-Leur tegengas en kwamen op gelijke hoogte (1-1). Met doelpunten van Jan-Willem Ramondt ging De Bruinvis met een lichte voorsprong de tweede periode in (1-3). De Bruinvis leek soms iets te gretig. Er waren meerdere uitbraken in het voordeel van de Sassenaren maar het afmaken werd nagelaten. Op het einde van de tweede periode wist enkel Maarten Hemelaar het doel van DIO te vinden (1-4).
Ook in de derde periode werd er te gehaast gespeeld. Gert-Jan Ramondt pakte zijn doelpuntje mee (1-5). Vooral in de laatste time werden er kansen gecreeerd maar niet naar behoren afgewerkt. Met een laatste doelpunt van Gert-Jan Ramondt werd het uiteindelijk 2-6 en gingen de Sassenaren met de volle winst huiswaarts. De Bruinvis blijft momenteel ongeslagen met drie gespeelde wedstrijden.
Doelpunten De Bruinvis: Gert-Jan Ramondt 2x, Jan-Willem Ramondt 2x, Edwin Hoste en Maarten Hemelaar 1x.