Bruinvis verslikt zich in De Banakker

De Bruinvis speelde haar laatste wedstrijd van dit poloseizoen in zwembad De Banakker tegen het tweede team van DIO. In het smalle klotsbad te Etten-Leur wist het Zeeuws-Vlaamse team geen vuist te maken en ging roemloos ten onder (7 – 2). De Bruinvis eindigt op een zevende plaats in een competitie met elf teams.
In de eerste periode nam DIO 2 het initiatief en kwam al snel op een 1 – 0 voorsprong. Via een man-meer situatie verdubbelde het thuisteam de voorsprong (2 – 0).

DIO 2 zette door en vergrootte de voorsprong naar 4 – 0. Pas aan het einde van de tweede time wist De Bruinvis via een schot van Jeroen Kamp de nul van het score bord af te krijgen (4 – 1).
Aan het begin van het derde kwart pakte Tim Roeb een doelpunt mee door in tweede instantie een slecht afgewerkte man-meer situatie alsnog te benutten (4 – 2). De Bruinvis verzaakte om de gemaakte kansen af te werken en keek tegen een ruime achterstand aan (6 – 2).
Wegens commentaar op de scheidsrechter begonnen de Zeeuws-Vlamingen de vierde time met drie man in de hoek, waaruit DIO het laatste doelpunt van de wedstrijd wist te maken (7 – 2).
In totaal werden er 11 persoonlijke fouten toegekend aan Brabantse zijde, waar de Zeeuws-Vlamingen te weinig mee deed. De Bruinvis kreeg 10 P’s toebedeeld.

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Jeroen Kamp en Tim Roeb beiden 1x.

P’s De Bruinvis:
Danny Soetens 3, Jeroen Kamp, Maarten Hemelaar en Gert-Jan Ramondt allen 2, Serge van Bochove en Jan-Willem Ramondt beiden 1x.