Bruinvis verliest nipt van jeugdig DIO 1

Afgelopen zaterdag werd een goede wedstrijd gespeeld tegen de huidige nummer 3 uit de competitie, het eerste team van DIO uit Etten-Leur. In zwembad De Vliegende Vaart nam DIO het initiatief, De BruinvisĀ  verloor uiteindelijk nipt met 3 – 4. Volgende week staat de laatste wedstrijd op het programma, dan neemt het Sasse team het op tegen het tweede team van DIO en wordt er in Brabant gespeeld.

DIO begon de wedstrijd met een man-minder, die onbenut bleef door de Sassenaren. Kort daarna wisten de spelers uit Etten-Leur gelegenheidskeeper Angelo de Meyer te omzeilen (0 – 1). Jeroen Kamp wist op zijn beurt de keeper van DIO te verrassen en zorgde voor de aansluiting (1 – 1). Met nog 50 seconden op de klok verzaakte DIO een man-meer situatie om te zetten in een doelpunt.

In de tweede periode floot de scheidsrechter tot twee maal toe een speler van het thuisteam naar de kant, maar DIO benutte de U20’s niet. Uiteindelijk wisten ze wel door een voltallige Sasse verdediging door te breken (1 – 2).

In het derde kwart werd er beter en sneller gespeeld door het team uit Brabant. Via een man-meer situatie voor DIO werd de voorsprong vergroot (1 – 3), maar Angelo de Meyer zette de 2 – 3 op het scorebord. Na nog twee man-meer situaties volgde een vreemd weggegeven strafworp die DIO dan ook benutte (2 – 4).

In de laatste 16 seconden van de wedstrijd trof Maarten Hemelaar het net van de tegenstander (3 – 4) maar uiteindelijk duurde de wedstrijd te kort om nog tot een verdiend gelijkspel te komen.

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Jeroen Kamp, Angelo de Meyer en Maarten Hemelaar allen 1x.

P’s De Bruinvis:
Danny Soetens en Gert-Jan Ramondt beiden 2x, Angelo de Meyer, Jeroen Kamp en Maarten Hemelaar allen 1.