Bruinvis wint 4e wedstrijd op rij

De waterpoloheren van Sasse Zwem en PoloClub De Bruinvis blijven vooralsnog ongeslagen. Tijdens hun vierde wedstrijd wonnen zij met overtuigende cijfers van het waterpoloteam uit Oosterhout, het werd in Terneuzen 16-1 in het voordeel van de Sassenaren.
De Warande 4 bezette afgelopen zaterdag de vierde plaats in de competitie, de Sassenaren staan op de tweede plek maar hebben minder wedstrijden gespeeld dan de huidige nummer 1, SBC-2000 4. In de eerste periode begon de thuisploeg aarzelend en aftastend. Na een 1-1 gelijke stand wist de ploeg uit Sas van Gent echter al snel op ruime voorsprong te komen (4-1). In de tweede periode wist De Warande de Sasse doelman Gert-Jan Ramondt niet te verrassen. Met doelpunten van Jeremy Vercruysse en Jan-Willem Ramondt bouwde De Bruinvis haar voorsprong uit naar 7-1. 
Tijdens de derde periode gebeurde er niet veel. De Sassenaren creeerden te weinig kansen en De Warande leek het al opgegeven te hebben. Met een 9-1 tussenstand ging men de laatste periode in. Edwin Hoste was drie maal op rij trefzeker in enkele minuten en verraste de Oosterhoutse doelman met zijn krachtige schoten. Ook Jonas de Maet en de jongste telg van het Bruinvis-team, Angelo de Meyer, pakten hun doelpunten mee. Uiteindelijk ging De Warande kansloos ten onder met een einduitslag van 16-1 in het voordeel van De Bruinvis.
Doelpunten De Bruinvis: Edwin Hoste 5x, Jan-Willem Ramondt 4x, Angelo de Meyer en Jeremy Vercruysse 2x, Danny Soetens, Jonas de Maet en Tim Roeb 1x.