Bruinvis wint moeizaam in Hoogerheide

Afgelopen zaterdag speelden de waterpolomannen van De Bruinvis in zwembad De Plantage tegen de heren van de Zuidwesthoek 2. Na een moeizame start en enkele onnodige missers ging het team uit Sas van Gent uiteindelijk met de volle winst huiswaarts. Het werd 2-6 in het voordeel van de Sassenaren.

In de eerste periode opende Jan-Willem Ramondt de wedstrijd door de keeper van de Zuidwesthoek te verrassen (0-1). De heren van De Bruinvis wisten echter nog niet los te komen van de Brabanders. In het tweede kwart leek de Zeeuws-Vlaamse ploeg iets meer te kunnen pressen, wat uiteindelijk resulteerde in twee goals van Tim Roeb en Angelo de Meyer (0-3).

In de derde time bleek het team van De Bruinvis weer moeite te hebben met het vasthouden van de concentratie. Keeper Gert-Jan Ramondt werd verrast (1-3) maar in de laatste seconde van het derde partje wist Edwin Hoste een gegeven 5-meter te benutten (1-4).

Tijdens de laatste periode was het wederom Hoste die de Hoogerheidse keeper wist te verrassen. Hij passeerde de verdediging van het thuisteam twee maal (1-6). In de laatste minuut wist de Zuidwesthoek met een beetje geluk te scoren (2-6). Volgende week speelt het team uit Sas van Gent haar laatste wedstrijd (thuis in zwembad De Vliegende Vaart) van deze competitie.

Doelpunten De Bruinvis; Edwin Hoste 3x, Tim Roeb, Angelo de Meyer en Jan-Willem Ramondt allen 1x.