Bruinvis wint van Njord 4 in Terneuzen

De mannen van De Bruinvis wonnen afgelopen zaterdag met ruime cijfers van het vierde team van Njord. In het zwembad De Vliegende Vaart werd het uiteindelijk 11 – 4. Na twee goede eerste periodes en wat rommelige twee laatste times werd het team uit Veldhoven zonder punten terug naar Noord-Brabant gestuurd.
Het Zeeuws-Vlaamse team moest het zonder vaste keeper Serge van Bochove doen. De gebroeders Ramondt namen zijn taken beiden waar. In de eerste periode werd Gert-Jan Ramondt met een afstandsschot verrast (0-1).

Kort daarna wist Adjan Hoste de gelijkmaker op het scorebord te zetten. Edwin Hoste en Jan-Willem Ramondt zorgden ervoor dat het thuisteam met een minimale voorsprong (3-2) aan de tweede periode begonnen kon worden. In een sterke tweede time drong het thuisteam aan en speelde het spel zich grotendeels af op de helft van Njord. Met slechts 1 wissel voor de Brabanders probeerden de Zeeuwen het spel breed en actief te houden, wat resulteerde in doelpunten van Edwin Hoste, Danny Soetens, Jan Willem Ramondt en Jonas de Maet. Met een 7-3 voorsprong werd al snel duidelijk dat de volle drie punten in handbereik waren.
Toch pasten De Bruinvissers hun spel aan aan de tegenstander in de laatste twee periodes. Ook Jan-Willem Ramondt kon niet voorkomen dat de Veldhovenaren éénmaal zijn doel wisten te treffen (7-4). Gert-Jan Ramondt en Angelo de Meyer zorgden kort daarna weer voor een verdere uitloop (9-4).
In een matte laatste time lag het tempo lager en werd er minder gebruik gemaakt van de breedte van het Terneuzense zwembad. Het doelpuntensaldo werd verruimd door treffers van Adjan Hoste en Danny Soetens waarmee de eindstand 11 – 4 werd.

Doelpunten De Bruinvis:
Danny Soetens 2x, Adjan Hoste 2x, Jan-Willem Ramondt 2x, Edwin Hoste 2x, Gert-Jan Ramondt 1x, Angelo de Meyer 1x, Jonas de Maet 1x.

P’s De Bruinvis:
Maarten Hemelaar 2x, Jeroen Kamp 1x.