De Bruinvis opent seizoen met winst in Oisterwijk

Afgelopen zaterdag speelden de waterpolomannen van SZ&PC De Bruinvis hun eerste polo wedstrijd van dit seizoen. Met een krappe bezetting van 8 man wist het team met 6-8 de volle punten tegen OZC’57 in de wacht te slepen. Adjan Hoste opende de score in zwembad De Leye (0-1). Kort daarna kwam het eerste team van OCZ’57 langszij en nam een krappe voorsprong (2-1). Gert-Jan Ramondt bracht aan het einde van de eerste time de teams op gelijke hoogte (2-2). 

 

De tweede periode ging gelijk op OZC’57 verraste Bruinviskeeper Serge van Bochove (3-2) en Adjan Hoste zette de 3-3 op het scorebord.

In een rumoerige derde periode liep het team uit Oisterwijk uit tot een 5-3 voorspong. De Sasse ploeg bleef rustig en wist uiteindelijk met doelpunten van Angelo de Meyer (5-4) en Danny Soetens langszij te komen (6-6).

In het laatste part van de wedstrijd trokken de Zeeuws-Vlamingen de wedstrijd langzaam maar zeker naar zich toe. Sassenaar Tim Roeb doorbrak de Brabantse verdediging (6-7) en met nog slechts 2 seconden op de klok zette hij de eindstand op 6-8.

 

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Danny Soetens, Adjan Hoste en Tim Roeb allen 2x, Angelo de Meyer en Gert-Jan Ramondt beide 1x

P’s SZ&PC De Bruinvis:
Serge van Bochove, Adjan Hoste, Jonas de Maet en Angelo de Meyer allen 1x


{phocagallery view=categories|imagecategoriessize=4|imagecategories=1|categoryid=234}