Bruinvis in eigen bad baas over De Vennen 3

Zaterdag speelden de polomannen van De Bruinvis hun eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen het derde team van De Vennen uit Dongen. In een ietwat vlakke maar goed gecontroleerde wedstrijd bleef het thuisteam de Brabanders de baas en namen na een nette 6 – 0 winst de volle punten in ontvangst.

 

Adjan Hoste opende de wedstrijd door de jonge goed keepende doelman van De Vennen te passeren (1 – 0). Ook Riemenaar Danny Soetens was trefzeker in de eerste periode (2 – 0).

In het tweede part werd aan beide kanten iets slordiger gespeeld en kwam niemand tot scoren.

De Bruinvis doorstond de vaak lastige derde time goed. Er werd rustig opgebouwd en goed samengespeeld, waardoor Adjan Hoste de Brabantse verdediging nogmaals wist te passeren (3 – 0).

Angelo de Meyer wist zich in de laatste periode vanaf de middenlijn een baan te zwemmen richting het doel van De Vennen en kon door een slordige verdedigingsfout een 5-meter versieren. Danny Soetens koos de goede hoek en zette de stand op 4 – 0. Met nog ruim een minuut te spelen wist ook Tim Roeb een doelpuntje te verzilveren (5 – 0) en de trefzekere Soetens bepaalde de eindstand verdiend op 6 – 0.

 

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Danny Soetens 3x, Adjan Hoste 2x en Tim Roeb 1x.

P’s De Bruinvis:
Jeroen Kamp, Adjan Hoste, Angelo de Meyer en Maarten Hemelaar allen 1x.


{phocagallery view=categories|imagecategoriessize=4|imagecategories=1|categoryid=235}