De Bruinvis verliest kostbare punten

Op zaterdagavond 14 november j.l. vertrokken 8 Bruinvissers onder begeleiding van coach Johnny van Waterschoot richting zwembad De Stok in Roosendaal om het op te nemen tegen het team van Hieronymus 2. De Brabanders stonden net achter de Sassenaren op de 8ste plaats in de competitie.

In de eerste periode kwamen de waterpoloërs uit Sas van Gent op voorsprong middels een doelpunt van Tim Roeb (0-1). De voorsprong werd verder uitgebouwd in de tweede time doordat Danny Soetens de Roosendaalse keeper wist te passeren (0-2).

Aan het begin van de derde periode haakten de Brabanders echter aan. De druk werd geleidelijk opgevoerd en De Bruinvis had geen goed verweer. Zo wist Hieronymus langzaam terug te komen in een gelijk opgaande wedstrijd (1-2). In een ietswat chaotische en rommelige laatste time verraste de thuisploeg de Sassenaren door op gelijke hoogte te komen (2-2). Hieronymus 2 had net als De Bruinvis de punten nodig om zich te handhaven in de middenmoot van de competitie, maar uiteindelijk trok het team uit Sas van Gent aan het korste eind en verloor nipt met een eindstand van 3-2. Het team uit Roosendaal steeg naar de 6e positie, De Bruinvis verloor enkele plaatsen en bezet momenteel op de 9e plek.

Eindstand Hieronymus 2 – De Bruinvis 1: 3 – 2

Doelpunten De Bruinvis:
Tim Roeb en Danny Soetens beiden 1x.

U20’s De Bruinvis:
Jonas de Maet 2
Danny Soetens 1