De Bruinvis stunt tegen SBC-2000 3

De waterpolomannen van Sasse Zwem- en PoloClub De Bruinvis hadden een zware partij verwacht tegen de huidige nummer één in de waterpolocompetitie, SBC-2000 3. De ontmoeting in zwembad De Vliegende Vaart verliep echter onverwachts in het voordeel van de Sassenaren die hun eerste punten van het seizoen wisten te pakken.
 
In de eerste periode waren beide teams aan elkaar gewaagd. De thuisploeg verzaakte een man-meer situatie om te zetten in een doelpunt. In de tweede time namen de Bredase waterpoloheren zelfs een voorsprong (0-1). Al snel kwamen de heren van De Bruinvis terug in hun spel en namen de voorsprong over middels doelpunten van Niek de Ridder en Jan-Willem Ramondt (2-1).
 
In de derde periode zetten de Sassenaren door, ondanks het feit dat ze slechts één wissel hadden. Het goede zwemmen en benutten van man-meer situaties bracht hen op een verdiende 5-1 voorsprong. De laatste time verliep ietswat tumultueus met enkele uitsluitingen aan beide kanten en zelfs een UMV voor de gastploeg. De Bruinvis liet zich echter niet meer verrassen en wisten middels doelpunten van Gert-Jan Ramondt en Niek de Ridder de wedstrijd tegen de nummer één van de waterpolocompetitie te beslissen (7-3). SBC 2000 3 zakt hierdoor naar de derde plaats en De Bruinvis stijgt naar nummer 7.
 
Einduitslag De Bruinvis 1 – SBC-2000 3 : 7 – 3
 
Doelpunten De Bruinvis:
Gert-Jan Ramondt 3x, Niek de Ridder 2x, Jan-Willem Ramondt en Danny Soetens beiden 1x.
 
U20’s De Bruinvis:
Laurens Federmann 2x
Jan-Willem Ramondt 2x
Bart Engels 1x
Gert-Jan Ramondt 1x
Niek de Ridder 1x