Foto’s Nieuwjaarswandeling Online

Afgelopen zondag 4 januari j.l. heeft de eerste Bruinvis Nieuwjaarswandeling plaatsgevonden. Hoewel het een grauwe en ietswat koude dag was, namen toch een veertigtal sportieve Bruinvissers deel aan deze wandeltocht door Sas van Gent.
Om 13h00 verzamelden zwemmers, waterpoloërs en ouders van SZ&PC De Bruinvis zich bij Brasserie D’Ouwe Brug op de Oostkade om elkaar een mooi, gelukkig en sportief 2009 te wensen! Na een kopje koffie of thee vertrokken de sportievelingen in vier groepen om allerlei vragen op te lossen. Uiteraard werd het verloren vocht van het lange wandelen met regelmaat aangevuld met warme chocomelk of koude goudgele rakkers in de vele gezellige cafe’s die Sas van Gent rijk is.
Na een paar uur druppelden de eerste groepen ietswat vermoeid terug bij Ronald en Henny waar alle deelnemers op een overheerlijke kop snert getrakteerd werden. Wij hopen dat er bij een volgende soortgelijke activiteit weer vele sportievelingen deel zullen nemen.
Verder bedanken wij de organisatie, de posten en uiteraard de Sasse horeca-gelegenheden, te weten: ‘Café De Watergeus’, ‘Brasserie D’Ouwe Brug’, ‘Café ’t Schippershuis’, ‘Café De Rijnvaart’ en ‘Café De Reseda’!
Uiteraard vindt je de foto’s van deze activiteit terug in het Fotoboek. Heb jij deelgenomen aan de Nieuwjaarswandeling? Schrijf dan een stukje voor in de Tieke Toi of voor op onze website en stuur het door naar info@debruinvis.nl .