Diego de Meyer pakt medailles

Afgelopen weekend werden er in zwembad ‘De Vliegende Vaart’ te Terneuzen de Zeeuwse Winterse Zwem Kampioenschappen verzwommen. Organisatie was in handen van Z&PC De Schelde. Alle zeeuwse topzwemmers probeerden hun persoonlijke records aan te scherpen en de titel ‘Zeeuws Kampioen’ te veroveren.

Uiteraard waren er ook enkele toppers van SZ&PC De Bruinvis die graag enkele medailles graag mee naar huis zouden nemen. Slechts twee Bruinvissers zijn hierin geslaagd: Naast een mooie bronzen plak van Roel Dellaert op de 100 meter vrije slag, wist Diego de Meyer maar liefst 3 medailles bij elkaar te zwemmen (brons op de 100 m schoolslag en 100 m rugslag & een mooie zilveren plak op de 100 m vlinderslag)! Heren, van harte proficiat!

Op naar de Zeeuwse Zomer Zwem Kampioenschappen, die hoogstwaarschijnlijk weer in Zeeuws-Vlaams water verzwommen zullen worden omdat er geen club(s) is/zijn die de organisatie op zich willen nemen…. Misschien met iets meer medailles en enkele Bruinvis-vrouwen op het podium?!

Uiteraard zijn de foto’s van de ZWZK 2009 terug te vinden in het Fotoboek : ZWZK 2009 .
Daarnaast zijn de verzwommen tijden en limieten natuurlijk terug te vinden onder de Uitslagen .