Oudejaarsborrel 29/12

Beste Bruinvissers, graag nodigen we alle (oud-)leden, ouders, supporters en verdere aanhang uit voor onze eerste Oudejaarsborrel! Na enkele tientallen aanmeldingen heeft de activiteitencommissie besloten om deze nieuwe activiteit door te laten gaan. Door het drukke schema in januari 2010 zal er daarom geen nieuwe Nieuwjaarswandeling worden georganiseerd. Uiteraard hopen we van harte dat ook jij van de partij zult zijn!

Op dinsdagavond 29 december om 19:00 uur aanstaande hopen we je te mogen verwelkomen in café De Rijnvaart te Sas van Gent. Daar word je getrakteerd op een drankje alvorens we een korte maar gezellige wandeling zullen maken. Na terugkomst worden de deelnemers wederom getrakteerd op een warme chocomel met enkele oliebollen om de verloren energie weer aan te vullen. De verdere invulling van de avond houden we nog even geheim! Na de geplande activiteiten blijft er nog genoeg tijd over om na te kletsen over het afgelopen jaar, een drankje te nuttigen of een boompje te kaarten.

Om deel te nemen aan deze gezellige avond, kun je je nog opgeven tot en met zondagavond 20 december aanstaande. Stuur dan een mailtje naar info@debruinvis.nl Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken onder vermelding van je naam en het aantal mensen die met je mee zullen komen. Personen die zich reeds opgegeven hebben, staan al genoteerd en hoeven niet nogmaals een mailtje te sturen.

Verder nog enkele praktische zaken voor de avond zelf:
– Zorg voor de wandeling dat je goed warm aangekleed bent (misschien een regenjas en een warme das met handschoenen).
– Misschien dat een zaklamp van pas kan komen tijdens de wandeling. Tevens vragen we je vriendelijk om zelf een velletje papier en één of twee pennen mee te nemen.
– Hoewel er geen inschrijfkosten aan deze activiteit zijn verbonden, neem je het beste toch wat zakgeld mee om zelf je drankjes na de activiteit te betalen.

Uiteraard hopen we jullie in grote getalen te mogen verwelkomen in café De Rijnvaart op dinsdag 29 december a.s.!