Bruinvis ten onder tegen Gorgo 1

Afgelopen zaterdagavond verloren de heren van SZ&PC De Bruinvis kansloos van het Brabantse Gorgo 1. Daardoor wist het team uit Veghel een plaatsje om hoog te kruipen in de competitie. De Sassenaren staan momenteel op de voorlaatste plaats met 3 punten uit 6 gespeelde wedstrijden. Volgende week reizen de mannen van De Bruinvis af naar de Tongelreep in Eindhoven om het op te nemen tegen hekkensluiter PSV 6/Bekkers Autoschade.
In de eerste periode nam Gorgo een kleine voorsprong (0-1). Kort daarop wist Danny Soetens de gelijkmaker te maken, maar aan het eind van de eerste time wisten de Veghelaars de goal van Bart Engels te passeren (1-2). In het tweede kwart vergrootte de gastploeg de voorsprong naar 1-4. Gert-Jan Ramondt wist gebruik te maken van een man-meer situatie en verraste de Veghelse doelman (2-4). Daarna waren de Sassenaren het spoor bijster en verzaakten de vele man-meer situaties goed uit te spelen. Gorgo 1 liep in de derde periode verder uit naar een ruime 2-8 voorsprong. Aan het begin van het laatste kwart moest De Bruinvis het zelfs stellen met 6 tegen 7 spelers, doordat twee poloheren 3 maal een P op hun naam hadden gekregen. Daarna was het verlies een feit en kon enkel Bart Engels nog knap een doelpuntje meepakken. Gorgo won uiteindelijk met ruime cijfers van De Bruinvis: 3-12 .