Stem op ’t Sasse zwembad en win prijzen!

Vanaf 1 november 2010 tot en met 8 december 2010 kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete zwembad (maximaal 1 stem per e-mailadres). Alle zwembaden in Nederland doen aan de verkiezing mee. Ook het Sasse openluchtzwembad in Sas van Gent doet mee met deze verkiezing. Kunnen we ook op jullie stem rekenen? Klik dan hier en breng je stem uit. Bovendien maak je zelf ook nog eens kans op mooie prijzen. Laat ook je vrienden, familieleden en kennissen stemmen op ’t Sasse zwembad!

Bij het uitbrengen van een stem wordt een beoordeling gevraagd voor drie criteria: prijs/kwaliteit, klantvriendelijkheid en hygiëne (een cijfer tussen 1-10). Hierdoor maken kleinere of al wat oudere zwembaden net zoveel kans als grote of nieuwe zwembaden. 

De zwembaden met de hoogste gemiddelde waardering van iedere provincie (en met minimaal 100 stemmen) worden tussen 11 en 16 december bezocht door mystery guests. Zij brengen verslag uit aan de vakjury. Indien een zwembad (bijvoorbeeld een buitenbad) niet geopend is en dus niet kan worden bezocht, dan worden 20 mensen die op het zwembad gestemd hebben gevraagd een uitgebreide enquete in te vullen (via internet). Betreffende personen worden hiervoor via e-mail benaderd. 

Op vrijdag 17 december 2010 wordt de top 10 per provincie bekend gemaakt en maakt de vakjury de landelijke winnaar -het ‘Zwembad van het Jaar 2010’- bekend. Het winnende zwembad ontvangt een bijzondere prijs: het ‘Gouden Startblok’. Voor 20 bezoekers van het winnende zwembad wordt een zwemclinic door Johan Kenkhuis georganiseerd!