Jaarlijkse bloemenverkoop van 7 tot en met 10 april !

Ook dit jaar zal SZ&PC De Bruinvis weer haar uiterste best doen om vele mooie azalea’s huis-aan-huis aan de man te brengen. Met de opbrengsten kunnen we allerlei activiteiten bekostigen! Het is dus belangrijk dat we met vele enthousiaste leden en andere familieleden of vrienden proberen zoveel mogelijk planten te verkopen!
Er wordt dagelijks om 18.00 uur verzameld, waarna we in groepjes uit elkaar gaan om de planten te verkopen. We starten op dinsdag 7 april om 18.00 uur bij de parkeerplaats aan het begin van Westdorpe (bij de kreek).

Op woensdag 8 april verzamelen we om 18.00 uur bij Restaurant Au Port in Philippine.
Op donderdag 9 en vrijdag 10 april starten we om 18.00 uur bij Frida Wauters thuis, op de Coehoornstraat 7 te Sas van Gent.
Uiteraard zijn er tijdens deze dagen geen trainingen, dus iedereen is in de gelegenheid om zijn sterke zwemarmen en -benen in te zetten om de planten te verkopen! Iedereen die zijn beste beentje heeft voortgezet tijdens de bloemenverkoop, mag op vrijdag 10 april mee om lekkere frietjes te gaan eten!
We hopen uiteraard dat jullie in grote getalen mee zullen helpen, ook oudere leden, ouders of oudere broers/zussen met (grote) auto’s zijn van harte welkom om de plantjes te vervoeren…