Bruinvis geen partij voor De Krabben

Afgelopen zaterdag speelden de waterpolomannen uit in zwembad De Schelp te Bergen op Zoom. Al snel bleek het team geen vuist te kunnen maken tegen de huidige nummer 7, het eerste team van De Krabben. Uiteindelijk verloor het Sasse waterpoloteam met ruime cijfers, 14 – 5.

Tim Roeb opende de wedstrijd door uit een man-meer situatie te scoren (0 – 1). De Krabben kwam al snel langszij toen Danny Soetens naar de kant werd gestuurd (1 – 1). Aan het einde van de eerste time liep het team uit Bergen op Zoom al snel verder uit naar een 4 – 1 voorsprong.
Maarten Hemelaar wist met een scherp afstandsschot begin tweede time de 4 – 2 te maken. Toch schoot het team van De Krabben scherp en gericht en nam verder afstand (5 – 2). Danny Soetens zorgde voor de 5 – 3.
In een wat grimmigere derde time waar de scheidsrechter om rust maande, verloor De Bruinvis de concentratie en liep het team achter de feiten aan. Enkele scherpe afstandsschoten en een goede, vingervlugge mid-voor zorgden ervoor dat de Bergenaren verder uitliepen naar een ruime 9 – 3 voorsprong. De Bruinvis liep achter de feiten aan en kon niet terug in de wedstrijd komen. De Bruinvis speelde de man-meer situaties niet goed uit, waar De Krabben er wel doelpunten uit voort wisten te brengen.
In het laatste kwart lag het initiatief bij de thuisploeg (10 – 3), Jonas de Maet kon de verdediging passeren en zette de 10 – 4 op zijn naam. Maarten Hemelaar kwam voor een tweede keer tot scoren toe (11 – 5), maar de laatste minuten zette De Krabben een eindspurt in en bepaalde de eindstand op 14 – 5.