Bruinvis pakt belangrijke punten van TRB-RES

Afgelopen zaterdag verwelkomde De Bruinvis het eerste team van TRB-RES uit Tilburg in zwembad de Vliegende Vaart. De Brabanders bezetten momenteel de achtste plaats, de Zeeuwen staan op de 9e plaats. Na een flitsende start van het Sasse team won De Bruinvis uiteindelijk met 7-4 van TRB-RES.

 

In de eerste time benutte Adjan Hoste een man meer situatie en zette de 1-0 op het scorebord. Beide teams verzaakten verschillende man meer situatie om te zetten in doelpunten. Uiteindelijk wist Angelo De Meyer de Brabantse keeper te verrassen (2-0). Ook Jan-Willem Ramondt bleek deze wedstrijd weer trefzeker (3-0). Met nog 3 seconden op de klok maakte Angelo De Meyer zijn tweede doelpunt (4-0). TRB-RES wist tot 4 keer toe niet uit een man meer situatie te profiteren.

In de tweede time kwamen beide teams niet tot scoren. Aan beide kanten werden enkele U20’s uitgedeeld maar niemand wist deze om te zetten in doelpunten.

In het derde kwart kon de mid-achter van De Bruinvis, Jeroen Kamp, met een afstandsworp de rechter-bovenhoek vinden (5-0). Tim Roeb probeerde in de verdediging een doelpunt te voorkomen maar kreeg een 5 meter tegen, waaruit TRB-RES wist te scoren (5-1).

In een rommelige laatste time kon TRB-RES de niet oplettende verdediging van De Bruinvis passeren (5-2). Danny Soetens zorgde er echter voor dan het thuisteam verder uitliep (6-2 & 7-2). Het Tilburgse team wist uit de onrust binnen de Sasse verdediging te profiteren (7-3 & 7-4). Daarna mocht Jan-Willem Ramondt met 3 persoonlijke fouten op de bank zitten. Uiteindelijk waren de volledige punten verdiend voor De Bruinvis.

 

Doelpunten De Bruinvis:
Angelo De Meyer en Danny Soetens beiden 2x, Adjan Hoste, Jan-Willem Ramondt, Jeroen Kamp allen 1x

Persoonlijke fouten De Bruinvis:
Jan-Willem Ramondt 3x, Jonas de Maet, Tim Roeb & Gert-Jan Ramondt allen 2x, Adjan Hoste en Angelo de Meyer beiden 1x