Bruinvis pakt punten in Eindhoven

Afgelopen zaterdag reisden negen waterpoloheren van SZ&PC De Bruinvis af naar zwembad De Tongelreep om de laatste polowedstrijd voor de winterstop af te werken tegen PSV6. De Sassenaars bleken al snel het betere spel te hebben en wonnen met ruime cijfers van de hekkensluiter in Eindhoven (4-13).

In de eerste periode kwamen de Zeeuws-Vlamingen al snel op voorsprong middels een doelpunt van Jan-Willem Ramondt (0-1). De Bruinvis wist in het tweede kwart verder uit te lopen doordat ook Bart Engels de Eindhovense doelman wisten te passeren (1-4).
PSV 6 speelde traag en verzuimde man-meer situaties goed uit te spelen. Het team uit Sas van Gent zette krachtig door in de derde time middels doelpunten van de belgen Danny Soetens, Jonas de Maet en Jeremy Vercruysse (3-9). De laatste periode werd netjes afgewerkt en de Eindhovenaren konden geen vuist meer maken. Toen ook nog Gert-Jan Ramondt en Tim Roeb het net van PSV 6 wisten te raken was de wedstrijd uitgespeeld en konden de Sassenaren met de volle winst huiswaarts keren (4-13).

Einduitslag PSV6/Autoschade Bekkers – De Bruinvis: 4 – 13 .

Doelpunten De Bruinvis:
Danny Soetens 3x, Jan-Willem Ramondt 3x, Bart Engels 2x  en Jonas de Maet 2x, Gert-Jan Ramondt, Jeremy Vercruysse  en Tim Roeb allen 1x.

P’s De Bruinvis:
Gert-Jan Ramondt 1x
Bart Engels 1x
Jan-Willem Ramondt 1x
Jeremy Vercruysse 1x