Bruinvis verliest dure punten in Banakker

Na nipt verlies tegen de nummer 2 uit de competitie vorige week, reisde het waterpoloteam van De Bruinvis afgelopen zaterdag af naar het Brabantse Etten-Leur. Met slechts 7 spelers verloor De Bruinvis uiteindelijk minimaal met 6-5 tegen het tweede team van DIO. Hierdoor komt het eerste team van DIO dichterbij de huidige 6e plaats van De Bruinvis.

In de eerste time verzaakte De Bruinvis een man meer te benutten kort daarna kreeg DIO een man meer toebedeelt maar kwam niet door de Zeeuws-Vlaamse verdediging. Gert-Jan Ramondt kon tijdens een man meer situatie wel het net vinden (0-1). Vervolgens kwamen de Brabanders langs zij (1-1).

In het tweede kwart kregen beide teams kansen tijdens een man meer, maar niemand wist hier uit te scoren. aan het eind van de 2e time zorgde Adjan Hoste voor een minimale voorsprong (1-2).

Wederom kwam DIO langs zij (2-2) maar Angelo De Meyer scoorde uit een man meer (2-3). DIO zorgde weer voor de aansluiting (3-3). Tim Roeb raakte geblesseerd en verliet het water waardoor DIO het tegen slechts 6 Bruinvissen op hoefde te nemen. In korte tijd benutte DIO de constante man meer situatie en liep ruimschoots uit (6-3).

In de vierde time keerde Tim Roeb met getapte vingers terug. De Bruinvis probeerde met man en macht de achterstand in te lopen. Gert-Jan Ramondt zette de (6-4) op zijn naam, en kort daarna wist Jonas De Maet het rechter hoekje te vinden (6-5). Hoewel De Bruinvis een dubbele man meer situatie kreeg wist geen van de Zeeuws-Vlamingen de Brabantse verdedigingĀ te doorbreken. Door hetĀ gebrek aan wissels verloor De Bruinvis enigszins onverdiend dure punten.

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Gert-Jan Ramondt 2x, Adjan Hoste, Angelo De Meyer en Jonas De Maet allen 1x

Persoonlijke fouten:
Gert-Jan Ramondt 2x, Danny Soetens en Tim Roeb beiden 1x