Edwin Hoste beslist tegen Aquamigos 3

Afgelopen zaterdag speelden de waterpolomannen van De Bruinvis in ‘eigen’ bad tegen de heren van Aquamigos 3. Na een 4-4 tusssenstand in de derde time zorgde Edwin Hoste ervoor dat de thuisploeg uiteindelijk de volle punten pakten (7-4).

In de eerste periode opende het team uit Waalwijk de wedstrijd door keeper Serge van Bochove te passeren (0-1). Jan-Willem Ramondt zorgde niet lang daarna voor een gelijke stand (1-1), broer Gert-Jan Ramondt en Danny Soetens wisten ook het net van de tegenstander te vinden en zorgden voor een lichte voor sprong (3-1).
Nadat Angelo de Meyer er eerst uitgestuurd werd, herpakte hij zich door in het tweede part van de wedstrijd met een mooie lop de Brabantse keeper te passeren (4-1). Het derde team van Aquamigos wist tijdens een man-meer situatieĀ  knap de vele verdedigende handen van de Bruinvis te passeren (4-2).
In het derde kwart was het thuisteam uit Sas van Gent de grip op de wedstrijd kort kwijt, wat resulteerde in twee tegendoelpunten en een gelijke stand (4-4).
Hoewel winst verdiend zou zijn, waren de punten nog niet verdeeld. Met nog drie minuten te spelen in de laatste periode zorgde Edwin Hoste echter voor de bevrijdende treffers (7-4). De volle punten waren binnen en de heren van Aquamigos 3 zakten door verlies tegen de Bruinvis naar plaats 6 in de competitie. De Sassenaren schuiven een plaatsje naar boven en bezetten de vierde plek.