Nipte winst De Bruinvis in eigen bad tegen De Krabben 1

Zaterdag speelden de mannen van SZ&PC De Bruinvis een pittige thuiswedstrijd tegen het eerste team van De Krabben. Na het teleurstellende verlies tegen De Zeeuwse Kust 3 vorige week deed het Sasse team haar uiterste best om deze week de volle punten binnen te halen, wat ternauwernood uiteindelijk ook lukte. Met een tussenstand van 4 – 4 en nog slechts 11 seconden te spelen wist Maarten Hemelaar tijdens een man-meer-situatie de laatste kans op winst te verzilveren door tussen de vele Brabantse armen het net van de tegenstander te vinden.

In de eerste periode verzaakten beide teams ondanks enkele man-meer-situaties de nul van het scorebord te halen. Aan het begin van de tweede time verraste Jeroen Kamp de keeper van De Krabben met een stuiterbal en opende de wedstrijd (1 – 0), waarop het team uit Bergen op Zoom de stand na 11 seconden gelijk trok (1 – 1). Na een onbenutte man-meer-situatie voor het thuisteam zorgde Gert-Jan Ramondt aan het einde van het tweede part voor een minimale voorsprong (2 – 1).
In een rustige derde periode kreeg De Bruinvis een man-meer situatie, verzaakte daaruit te scoren en kwam het eerste team uit West-Brabant wederom langszij toen Angelo de Meyer een U20 tegen kreeg (2 – 2).
In een bloedstollende laatste time namen De Krabben het initiatief en kwam voor het eerst op voorsprong (2 – 3). Angelo de Meyer bleek trefzeker en verraste de Brabantse verdediging tot twee keer toe. Hij zorgde voor de aansluiting (3 – 3) en kort daarna verschalkte hij de keeper tijdens een man-meer (4 – 3). De midvoor van De Krabben verraste Bruinvis-keeper Serge van Bochove (4 – 4) waardoor het tot op het einde spannend bleef. Met nog 33 seconden op de klok kreeg het team van De Bruinvis een laatste kans op winst via een man-meer situatie, die in de laatste 11 seconden verzilverd werd doordat de in Breda wonende Maarten Hemelaar tussen de vele Brabantse armen het net van de tegenpartij wist te vinden (5 – 4).

Doelpunten SZ&PC De Bruinvis:
Angelo de Meyer 2x, Gert-Jan Ramondt, Jeroen Kamp en Maarten Hemelaar allen 1x.

P’s De Bruinvis:
Jeroen Kamp, Angelo de Meyer, Maarten  Hemelaar en Gert-Jan Ramondt allen 1x.