Tieke Toi online – 26 maart Jaarvergadering

Beste Bruinvissers, de nieuwe Tieke Toi staat online! Hij is in een nieuw jasje gestoken, deels om organisatorische redenen en deels omdat het uniform is met de website en andere promotionele doeleinden. Heb je de Tieke Toi maart 2010 nog niet op de deurmat gekregen maar ben je wel benieuwd, lees hem dan snel hier !

Verder staat komende vrijdag 26 maart aanstaande de Algemene Ledenvergadering op de kalender. Uiteraard vervalt de zwem- en polotraining. Dit is je kans om het bestuur te bestoken met vragen of gewoonweg te bedanken voor al het werk wat ze het afgelopen jaar (of jaren) hebben gedaan. Zoals eerder vermeld zal onze huidig voorzitter Arno Al zijn hamer uit handen geven, hij vindt het tijd dat iemand anders het over mag nemen. Uiteraard hoopt het voltallige bestuur dat iemand deze belangrijke taak op zich durft te nemen. De notulen van de vorige Ledenvergadering vind je tevens terug in de Tieke Toi, alsmede de agenda voor komende vrijdag.

Na de Algemene Ledenvergadering heeft de activiteitencommissie een leuke quiz-avond voor jullie in petto. Jong en oud kunnen hier aan deelnemen, uiteraard zijn er geen kosten aan verbonden. Natuurlijk hoopt zowel het bestuur als de activiteitencommissie vele enthousiaste (oud-)leden, ouders en ereleden te mogen begroten vrijdag 26 maart in De Straete. De deuren gaan open vanaf 19:00 uur, de vergadering begint stipt om 19:30 uur. Tot vrijdag dus!