ZVDO74 wederom te sterk voor Sassenaren

Afgelopen zaterdag namen de polomannen van SZ&PC De Bruinvis het wederom op tegen de heren van ZVDO’74 uit Gorinchem. Twee weken geleden reisden de Sassenaren al tevergeefs met slechts 8 man af naar Brabant. Ze verloren kansloos met maar liefst 11-3. In Terneuzen bleek de ploeg uit Gorinchem wederom te slim en te sterk te zijn.

In de 1e periode verraste ZVDO’74 de mannen van De Bruinvis met hun snelheid. Na 13 seconden keken de Sassenaren al naar een 0-1 achterstand. Met een mooi doelpunt van Danny Soetens tijdens een man-meer situatie kon thuisploeg de schade beperken in de eerste periode (1-3).

In de 2e periode kon De Bruinvis geen vuist maken in de aanval waardoor ZVDO’74 verder kon uitlopen naar een 1-5 voorsprong. In de 3e time kregen de Sassenaren meer vat op het spel van de tegenstander, wat leidde tot een periode met weinig kansen voor beide teams. Met een goed uitgespeelde counter van Niek de Ridder kon Gert-jan Ramondt de 2-5 aantekenen.  

In het laatste kwart was het een zelfde spelbeeld als in de derde periode. Beide teams waren goed aan elkaar gewaagd. Dit leverde echter weinig kansen op voor beide teams en zodoende gingen de Brabanders met de volle winst huiswaarts.

Eindstand wedstrijd De Bruinvis – ZVDO’74 1: 2-6  
 
Doelpunten SZ&PC De Bruinvis: Danny Soetens & Gert-Jan Ramondt beiden 1 maal.